Något för alla

Här kan du läsa om våra olika elavtalslösningar. För alla Eskilstunabor är vi det lokala alternativet, men oavsett var i Sverige du bor kan du välja oss som elleverantör. Hos oss kan du välja bland 3 olika avtalstyper men vi rekommenderar dig att teckna Eskilstuna-el. Ett miljömedvetet elavtal med en unik prismix och som dessutom gynnar det lokala föreningslivet i Eskilstuna.

Eskilstuna-el, vårt nya smarta elavtal

Ett tryggt och smart elavtal som består av en mix mellan fast och rörligt elpris. Under vintersäsongen (1 oktober till 31 mars) betalar du ca 70 % av elförbrukningen till fast pris och resten till rörligt pris. Under sommarsäsongen (1 april till 30 september) är det tvärtom. Då betalar du 70 % av din elförbrukning till rörligt elpris och resten till fast pris. Det är du som väljer Eskilstuna-el som väljer vilken förening som EEM ska stödja. Läs mer här!

Fastprisavtal

Tryggheten med fast elpris uppskattas av många. Majoriteten av våra avtalskunder väljer fast pris. Ända upp till 5 år kan du låsa elpriset hos oss och slippa oroa dig för snabba elprisförändringar. Läs mer här!

Rörligt pris

Vårt rörliga elpris ger dig hela tiden aktuellt marknadspris baserat på elbörsens spotpriser. Om priserna faller så blir det billigare för dig, men du riskerar också att drabbas av stigande priser. Den som väljer rörligt pris kan när som helst välja att gå över till fast. Läs mer här!

Tillsvidarepris (anvisningsavtal)

Om du är kund hos oss men inte tecknar något elavtal får du ett anvisningsavtal och betalar du det så kallade tillsvidarepriset. Tillsvidarepriset (anvisningsavtalet) hos Eskilstuna Energi och Miljö Försäljning är ett av marknadens lägsta, men det lönar sig ändå så gott som alltid att teckna ett elavtal, oavsett om du är en stor eller liten elkund. Läs mer här.

El-kombi har utgått som avtalsmodell. Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta Kundservice på 016-710 23 00.